Стилни съвети за плюс сайз дами

01.12.2021 МОДА

Въпреки че модната индустрия се стреми да става все по-инклузивна, факт е, че плюс сайз дамите все още изпитват затруднение да открият модерни и комфортни дамски якета в големи размери например,  или пък други видове дрехи. Въпреки това с повече търпение и с подходящите съвети всяка дама, независимо от размера, може да постигне забележителна визия.

Не се притеснявайте да покажете своя стил и красотата на извивките си! Ако сте макси дама, ето няколко практични съвета, които ще ви помогнат да изглеждате винаги неотразими и невероятно стилни!

  1. Не се вторачвайте в размера

Много често, когато пазаруваме дрехи, сме свикнали да купуваме винаги един и същ размер. Не бива да забравяте обаче, че размерите са просто числа или букви. Освен това, различните брандове имат различни стандарти за размерите и често отклоненията от един до друг бранд са големи. Съветваме ви по-скоро да пробвате различни размери, за да откриете този, който най-добре ще подчертае фигурата ви.

  1. Осмелете се да пазарувате онлайн

Често физическите магазини, особено тези за бърза мода в големите търговски центрове, не предлагат достатъчно разнообразие от модели в големи размери. Ако ви е трудно да откриете подходящи дрехи за вас в този тип магазини, престрашете се да пазарувате и онлайн. Там разнообразието е много по-голямо и ще може да избирате от повече опции. Препоръчваме ви да разгледате онлайн магазина на Gang.bg и тяхната макси колекция. Изберете модерни блузи или макси дамски панталони от Gang.bg!

Когато пазарувате дрехи онлайн, съветваме ви да гледате не само размера, но и таблицата с размери в сантиметри. Така ще може да се За да се ориентирате най-добре в избора на подходящия артикул. Като потребител имате право да върнете поръчана онлайн стока в 14-дневен срок, така че това не бива да ви притеснява.

  1. Съобразявайте дрехите според типа фигура

Да познавате добре фигурата си и да избирате дрехи според това, е най-сигурния вариант, че винаги ще създавате стилни и забележителни тоалети. Красотата на облеклото се крие именно в този деликатен баланс, който трябва да откриете сами за себе си. За да стане това, нужно е да експериментирате повече с облеклото и да откриете какво ви харесва. Може да го направите дори още сега. Отворете гардероба, извадете дрехите си и помислете за нови комбинации, които не сте носили до сега. Забравете за предразсъдъците, облечете ги и вижте какъв е крайният резултат. Може би не всяка комбинация ще е вашата, но ви гарантираме, че ще откриете и такива, които ще искате да носите отново и отново.

  1. Не се страхувайте да носите цветове

Много често плюс сайз дамите крият тялото си в широки и тъмни дрехи. Цветните дрехи са подходящи за всяка фигура, така че не се притеснявайте да ги носите с гордо вдигната главата. Изберете цветове, които добре се съчетават с тона на кожата и цвета на косата ви, за да постигнете хармонично и стилно излъчване. Ако все пак се притеснявате да изберете изцяло цветен тоалет, тогава може да вкарате цвят чрез аксесоарите, например.

  1. Носете дрехите си с увереност

Увереността е неизменна част от личния стил. Изберете дрехи, които ви карат да се чувствате добре в собственото си тяло и изразяват вашата индивидуалност. Поставете този критерий на първо място, преди модните тенденции, стереотипите и всичко останало!