Предимства и недостатъци при организиране на парти в детски център

30.05.2024 ЛЮБОПИТНО

Когато мислим за детски партита, иновациите вероятно са последното нещо, което идва на ум. „Искам да кажа, че е просто, нали? Вземете декорации, торта и сте готови!“ Е, ние всички знаем, че много повече отива в изпълнението на перфектното парти; процесът включва работа с множество доставчици и много часове планиране.

Спомням си как планирах партито за първия рожден ден на нашия син преди повече от 11 години и си помислих „Колко готино би било, ако имаше място, където мога да избера тема и просто да организирам партито и да спестя време и усилия.“

Като майка може би обмисляте най-добрия начин да организирате рожден ден. Много майки избират да използват детски парти център за игра като предпочитано място. Това има предимства и недостатъци, които може да прочетете в статията.

Предимства при организиране на рожден ден в детски парти център

Професионалист номер едно е фактът, че не е нужно да почиствате след това. Децата могат да правят колкото си искат бъркотия и каквото и да става, вие не сте този, заседнал с парцала.

Следващ отблизо на второ място е фактът, че колкото и шумно да е партито, няма съседи, които вечено да мрънкат. Една добросъвестна майка може да се наложи да прекарва толкова време в криене на ценните неща на семейството, колкото в готвене и декориране, само за да се увери, че нищо няма да се повреди. Въпреки това, някоя прекрасна вещ, която винаги сте искали да запазите, отскоча сама и се удря в пода твърде силно и купонът свършва. Организирането на парти в център за игра избягва това потенциално главоболие.

Недостатъци

Един от основните недостатъци е цената за наемане на център за игра за партито. Когато го правите у дома, се чувствате така, сякаш мястото е „безплатно“. В действителност обаче времето на майката е пари, така че цялото време, прекарано в почистване, може да се смята от някои майки за загубено време. Това кара някои майки да смятат, че цената на парти центъра си струва допълнителните разходи.

Едно място може да има ограничения за това колко хора могат да се поберат вътре. Това може да затрудни поканата на всички хора, които искате.

Някои заведения имат специален списък с доставчици на обществено хранене, с които правят бизнес. Място за игрален център, което наемате, може да ви принуди да използвате някои от техните доставчици за хранене и това може да включва допълнителни разходи.

Резервирай детски парти център онлайн

Супер лесно и удобно е да резервирате център за игра и парти за празника на Вашето дете. В ZaniMani ще откриете лесно най-доброто място и още по-лесно можете да резервирате!